Du er her: Berntsendiamant.com » Om oss

Ansatte i Grimstad


 • Bjarne Berntsen
  Salgsingeniør
  Alder: 35 år
  10 år erfaring
  Mobil: 90917317
  BjarneHb@online.no

 

 

 

 

 

 

 


 

VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN.

Firma Helge Berntsen AS ble stiftet 1994 og betjener vesentlig fylkene Telemark / Aust / Agder / Vest - Agder og Rogaland. Firmaet har sin adresse / sitt kontor / lager og verksted i Grimstad. Firmaet ble stiftet av Rigmor og Helge Berntsen, som begge er aktive, Rigmor med faktura og regnskapsdelen, Helge daglig leder og ansvar for service og verksted. I 2004 kom også Bjarne med og hans oppgave er utekontakt / kundeoppfølging / salgsarbeider.

Helge startet sin karriere i Diamantbransjen i 1968 og hadde den gang Sverre Hellum som sjef (AS Industridiamanter) og var i dette firma i 2 perioder, inntil det i 1994 ble et nært samarbeide med Sverre Hellum & Sønn As, et samarbeid vi siden har hatt og fortsatt har. Diamantbransjen er en meget spesiell bransje, men med den fagkunnskapen og erfaring som firmaene Helge Berntsen As & Sverre Hellum & Sønn As besitter, løser vi til enhver tid de vanskeligste oppgaver.
Våre produkter holder en ekstrem høy kvalitet og dette sammen med felles kunskaper gir våre kunder en suveren trygghet på at de alltid får riktig hjelp og korrekte produkter.

Helge Berntsen AS
Grømheia 4
4877 Grimstad
Tlf:37 04 02 68
Fax:37 04 06 09


Berntsen Diamant © 2009-21 - Innholdsoversikt